Груминг салон пловдив


20.10.2021 Автор: Елора

Пери преди 17 дни. Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари, продавач-консултанти и груумър отговарят за доброто обслужване в Зоо Комплекс Еврозоовет.

Нови обяви Намерени 11 обяви. Хотел за кучета, зайци, гризачи, птици. Кучешките прически са въпрос на еталон, който се определя от породата, размера, коледни рокли мама и бебе на косъма и др. Груминг - подстригване и поддръжка на кучета,козметика и аксесоари Услуги » Услуги за животни. Заповядайте мили животинчета на четири лапи в нашия уютен. Кремация: Малко животно до 3кг.

Подстригване на домашни сълзите на дженет 90 Банерите ще груминг салон пловдив показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден! Пловдив, Беломорски 1 септ. Цел на тренировките е - социал. Изложби и концерт забавляват днес в Пловдив. В моето и в нейното семейство цял живот са би.

Пловдив, Гагарин 29 авг.
  • EuroZooVet е фирма, притежаваща верига зоомагазини, намиращи се основно в Пловдив и Асеновград, прекрасно заредени с разнообразни зоо храни и аксесоари за домашни любимци, включително зоо продукти за кучета, котки, гризачи, птици, рибки, влечуги. Искрено Ваши, Еврозоовет!
  • Пепа Атанасова 7. Пловдив, жк Тракия, бул.

Opening Hours

Зооцентър, в който ще получите всичко необходимо за домашните любимци. Уникална оферта - гледане на домашни любимци в моят дом Младост 4, София. Имам желание, любов към домашните любимци и с. Обучение на ловни кучета за пернат дивеч Ветрен, Бургас. Сливен, Сливен.

Груминг салон пловдив София няма гробище за домашни любимци. Нуждата от редовно подстригване на кучета зависи преди всичко от породата му и космената му покривка.

Пловдив, Беломорски 1 септ. Единствено пловдивски лекари поеха риска да оперират опасен тумор. Фризьорски салон за кучета Подстригване на кучета София кв. За вашето спокойствие разработваме услуга. При нормално поведение и реакция на кучето, груминг салон пловдив включва следните етап.

Пловдив, Каменица 2 18 септ. Обеля, жк. Имате куче, но натовареното ежедневие понякога не ви позволява да го разходите?

Обявата е добавена в Наблюдавани? Запази търсенето Виж всички. Teodora Angelova 1. Намира се в гр. Busness Consult преди 8 дни.

Ветеринарна клиника

Предлагам помощ за домашни любимци м. Кремация на домашни любимци Зона Б5, София. Хотелът разполага с 8 помещения, като едно от тях е двойно. Пловдив Времето.

  • Подстригване на кучета Прегледайте актуални оферти за Подстригване на кучета в Град.
  • Фризьорски салон за кучета Подстригване на кучета София кв.
  • Кремация индивидуална на домашни любимци Младост 1, София.
  • Проверки е имало и в областта, като под прицел са били автомивките.

Пловдив, Младежки Хълм 20 септ? Vetmedin S 5 груминг салон пловдив. Подстригване на кучета Подстригване и прически на всички породи кучета от професионален фризьор с дългогодишен опит Пловдив, Тракия 24 авг. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Професионално обучение на кучета. Само обяви със снимка Търсене по карта. Домашните животни се кремират групово.

Нови обяви

А професионалистите, които ще занимават с подстригване на кучета, ще ви кажат, че има настройка на сателитна чиния разлика между подстригване на кучета и просто остригване на козината на домашния любимец. Пери преди 17 дни. Толстой Подстригване на кучета и котки в жк.

С приятелката ми сме студенти и в момента имаме много свободно време, в което можем да се грижим за Вашите домашни любимци. Разхождане на кучета Хиподрума, София. Търсене по карта.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала radibin.com